2016


Projecte: descarregar

Memòria: descarregar

Participació: En total es realitzaren 2299 usos, amb 1563 persones úniques de les quals 1370 eren joves. Sengons l’INE de 2015 en Mislata hi ha 8.653 joves entre 12 y 30 anys, per tant el projecte Mislata ON ha arribat a un 15,83% de la població juvenil de Mislata.

Memòria económica:
INGRESSOS
 Conveni amb l’Ajuntament de Mislata  4.750,00€
 UPCCA  349,56€
 Consell de la Joventud de Mislata  300,00€
 Aportat per Menys Graus  646,16€
 Total  6.045,72€
DESPESES
 Carnestoltes  1.297,44€
 Splash  1.754,11€
 Halloween  1.989,81€
 Torneig MislataON  111,08€
 Mediació a les festes populars de Mislata  826,85€
 The Wolf  0€
 Comunicació  66,43€
 Total  6.045,72€

The Wolf

Per iniciativa d’un grup de joves participants, posem en marcha aquesta activitat. Es tracta de partides de “Los hombres lobo de Castronegro”, un joc de rol-taula que triomfa  a les nits de MislataON. L’activitat es va realitzar en horari de 22:30h. a  02:00h. i foren els propis joves qui auto-gestionaren la seua activitat.Data: 16 de gener, 5 de març, 16 d’abril i 28 de maig.

Lloc: Centre Jove del Mercat

Participació: 55 joves.

Primera fase – Carnestoltes

Les activitats d’aquesta primera fase es realitzaren al Centre Jove del Mercat y com novetat, amb la finalitat d’oferir l’apertura de dos espais al mateix temps es va afegir l’activitat de Jugger al CEIP Gregori Mayans.Data: 12, 13, 19 i 20 de febrer.

Llocs: Centre Jove del Mercat, CEIP Gregori Mayans.

Activitats: cuina en italià, minipizzes, funky, jocs de taula, ping-pong, wii, taller de crema exfoliant, mystery room, home llop, coneix el teu sexe, origami gegant, plantes vs. zombies, iniciació a la defensa personal, photocall fluorescent, guerra de periòdics, maquillatge fluorescen, jugger, galetes de xocolate, passadors de fofutxes, zona chill out, balls llatins.

Participació: 191 joves

Notes de premsa:

Galeria de fotos

Segona fase – Splash

En aquesta fase contarem amb tres socorristes per la realització de les activitats a la piscina encarregats de la vigilancia del bany lliure i per la realització del Waterpolo. Como novetat incluírem l’activitat de Laser Game al aire lliure una nit.

Data: 17, 18 i 24 de juny

Llocs: piscina d’estiu, pistes de la Canaleta.

Activitats: bany lliure, waterpolo, jocs acuàtics, jocs de taula, tatuatges de henna, wii, taller de trenes, taller de pintaungles, fútbol, 21 de bàsquet, jugger, laser game.

Participació: 715 joves.

Notas de prensa:

Galeria de fotos

Tercera fase – Halloween

La fase de Halloween es la més concorreguda de les tres, ja que que el passatje del terror es l’única alternativa d’oci que hi ha a Mislata per celebrar eixe dia. En aquesta fase varem realitzar 5 dies, dos d’activitats al Centre Jove del Mercat i tres dies de pasaje del terror a Casa Sendra, ambientat en una invasió extraterrestre. Un dia de passatje va ser per a tots els públics.Data: 21, 22, 29, 30 i 31 d’octubre.

Llocs: Centre Jove del Mercat, Casa sendra

Activitats: videojocs, kung-fu, crepes, masterclass d’improvissació, hama pokémon, home llop, urban dance, clauers i claus decorades, fotografia amb el mòbil, primers auxilis, batuts, passatge del terror.

Participació: 933 persones. (715 de les quals eren joves)

Notes de premsa:

Galeria de fotos

Mediació

Dins del projecte MislataON s’inclou també la campanya “Sexo, Drogas & Mediación”. En aquesta campanya l’equip de mediació, que es basa en l’educació entre iguals, s’encarrega de sensibilitzar e informar a les persones joves sobre temes realcionats amb l’ús i abús de l’alcohol i altres substàncies adictives. Per interactuar e intercanviar informació amb la gent es recorreix a una chicoteta enquesta sobre les causes del consum d’alcohol.A la mateixa plaça major s’habilità un stand on es podíen trobar materials, fullets informatius, preservatius i un circuit al que s’utilitzen unes gafes alcovista, que simulen l’estat de la persona tras el consum d’alcohol, i amb elles poden ver com el cervell actua de forma més lenta i la capacitat de reacció es menor. Paral·lelament es va habilitar una activitat alternativa al consum d’alcohol, a la que no més es podía accedir si no s’habia consumit res. Aquesta activitat va consistir en un Laser Game i Bumperballs, on els y les joves podíen disfrutar d’un oci no consumista, gratuït i diferent. L’activitat va tindre una gran acollida entre la joventud de Mislata.

Data: 2 de septembre

Llocs: Pabelló El Quint y plaça major.

Notes de premsa: 

Torneig MislataON

Com en anys anteriors, decidirem continuar amb la nostra activitat esportiva nocturna: un torneig de futbol sense àrbitres. Hi ha que destacar, que aquest any els i les participants es responsabilitzaren de cadascún dels partits, siguent ells mateixos els encarregats de supervisar i anotar el resultat dels partits que jugaben, demostrant que una altra forma de fer esport es posible, on la deportivitat i les ganes de divertir-se estàn per damunt de la competitivitat.Data: divendres i dissabtes del 21 d’octubre al26 de novembre

Lloc: CEIP Amadeo Tortajada

Participació: 12 equipos de 5 a 10 joves; 150 joves en total, amb una mitjana de 70 joves per nit.

Galeria de fotos