2012


En 2012 es va continuar amb el projecte, anomenant-se per primera vegada MislataON y marcant l’estructura que seguiria els següents anys de divir-se en 3 fases anuals de dos caps de setmana consecutius.

Primera fase

Data: 30 i 31 de març, 20 i 21 de abril.Lloc: Centre Jove del Mercat

Activitats: café teatre, break dance, street dance, sesió de fotos, hama, wii, jocs de taula, ping-pong, conciert en directe de Javier Ojeda, ultrastar, bisuteria, chapes, iniciació al sushi, feltre, cuina fàcil, decoració d’ungles, torneig de Fifa, concert en directe de Non-Sense, decoració de samarretes, projecció de Telecopiados.

Participació: 226 joves

Galeria de fotos

Segona fase

Data: 29 i 30 de juny, 6 y 7 de juliol.Llocs: parc de la Canaleta, piscina d’estiu, pabelló de la Canaleta, Centre Jove del Mercat.Activitats: “rally guarro”, baptisme de buceig, torneig de fútbol sala, taller de jugger: construcció d’armes i apren a jugar,jocs de taula, wii, ping-pong, taller de feltre, exhibició de tricking, bijutería, dibux manga, humor improvisat, torneig de Jungle Speed, cóctels saludables, globusflexia, conciert en directe de rap.

Galeria de fotos

Tercera fase – Halloween

Data: 2, 3, 9, y 10 de novembre.Lloc: Centre Jove del Mercat.

Actividades: passatje del terror, cuina terrorífica, maquillatje de halloween, jocs de taula, concurs de disfresses, cinema de terror, rol en ciu, joc de la oca gegant, hama, pulseres, fotollum.

Galeria de fotos