2014


Projecte: descarregar 

Memòria: Memòria – Facturació

Participació: En total es realitzaren 1.437 usos.

Memòria económica:
INGRESSOS
 Conveni amb l’Ajuntament de Mislata  4.500,00€
 Aportat per Menys Graus  339,19€
 Total   4.839,19€
DESPESES
 Carnestoltes  1.228,15€
 Splash  1.470,01€
 Halloween  1.667,53€
 Torneig MislataON  23,50€
 Mediació a les festes populars de Mislata  450€
 Total  4.839,19€

Primera fase – Carnestoltes

Data: 21, 22, 28 de febrer i 1 de març.Lloc: Centre Jove del MercatActivitats: carteres de comic, hama, percusió, twister gegant, Just Dance, Xbox, jocs de taula, hombe llop, polseres, ball, chapes e imants, disfresses, maquillatje de carnestoltes, cakepops, wii, ultrastar, peluixos, massatjes, fotos fluorescents, torneig de fútbol, chapes e imants, polseres de goma.

Participació: 294 persones

Notes de premsa:

Galeria de fotos

Segona fase – Splash

Data: 20, 21, 27 i 28 de junyLlocs: piscina d’estiu, CEIP Amadeo Tortajada, pabelló El Quint.

Activitats: bany lliure, concurs “Mira qui salta”, aquagym, bosses de tela, videjocs, Jungle Speed gegant, ping-pong, torneig de fútbol, jocs de taula, jocs acuàtics, poseres de goma, trenes per el cabell, torneig de básquet, jugger, batucada.

Participació: 985 personas

Notes de premsa:

Galeria de fotos

Tercera fase – Halloween

Data: 24 i 25 d’octubre, 1 i 2 de novembre.

Llocs: Centre Jove del Mercat, Casa sendra

Activitats: torneig de básquet, jocs de taula, ball, palmeretes i croissants, funky, hama, taller de ciris, Fifa, ping-pong, home llop, coctels saludables, fotografía fluorescent, polseres i collars de trapillo, decoració d’agendes, Call of Duty, iniciació al rol, passatje del terror.

Participació: 474 personas

Notes de premsa:

Galeria de fotos

Mediació

Dins del projecte MislataON s’inclou també la campanya “Sexo, Drogas & Mediación”. En aquesta campanya l’equip de mediació, que es basa en l’educació entre iguals, s’encarrega de sensibilitzar e informar a les persones joves sobre temes realcionats amb l’ús i abús de l’alcohol i altres substàncies adictives. Per interactuar e intercanviar informació amb la gent es recorreix a una chicoteta enquesta sobre les causes del consum d’alcohol.

A la mateixa plaça major s’habilità un stand on es podíen trobar materials, fullets informatius, preservatius i un circuit al que s’utilitzen unes gafes alcovista, que simulen l’estat de la persona tras el consum d’alcohol, i amb elles poden ver com el cervell actua de forma més lenta i la capacitat de reacció es menor. A més es van col·locar botelles d’aigua, gots i un panell amb snacks en les zones típiques de botelló, tot acompanyat de missatges sobre els riscos de l’abús de l’alcohol. D’aquesta forma les persones joves que realitzaven botelló, tenien accés a informació i recursos per a fer un consum responsable sense la intervenció directa de cap mediadora.

Data: 29 d’agost

Lloc: Plaça major.

Torneig MislataON

Com a novetat llançarem el torneig de futbol MislataON, on diversos equips de joves jugaven en horari nocturn, en un format sense àrbitres on els propis jugadors i jugadores gestionen les faltes i resultats; restant importància a la competitivitat.

Data: divendres i dissabtes del 7 de novembre al 19 de desembre

Lloc: CEIP Amadeo Tortajada

Participació: 10 equips de 7 joves i 10 joves de públic de mitjana cada nit.