2015


Projecte: descarregar 

Memòria: descarregar

Participació: En total es realitzaren 1.713 usos.

Memòria económica:
INGRESSOS
 Conveni amb l’Ajuntament de Mislata  5.750,00€
 Aportat per Menys Graus  435,91€
 Total  6.185,91€
DESPESES
 Carnestoltes  1.327,17€
 Splash  1.546,73€
 Halloween  2.183,22€
 Torneig MislataON  128,21€
 Mediació a les festes populars de Mislata  792,45€
 Asegurança de responsabilitat civil  208,13€
 Total  6.185,91€

Primera fase – Carnestoltes

Dades: 20, 21, 27 i 28 de febrer.Lloc: Centre Jove del MercatActivitats: hama i minihama, crepes, wii, DDR, torneig de Fifa, jocs de taula, home llop, accecoris per als cabells, maquillatge de nit, decoració de samarretes, xapes, ultrastar, massatges, personalitza el teu mocador faller, bombons, torneig de Jungle Speed, funky, feltre faller, english conversation, salsa.

Participació: 260 persones

Notes de premsa:

Galeria de fotos

cartel_a3

Fase especial V aniversari Menys Graus

Amb motiu del V aniversari de Menys Graus, varem realitzar una fase especial amb algunes de les activitats que tenen millor acollida.Data: 17 d’abril

Lloc: Centre Jove del Mercat

Activitats: hama, ultrastar, ping-pong, wii, jocs de taula, ball, home llop, crepes.

Participació: 80 persones

Notes de premsa: 

Galeria de fotos

Segona fase – Splash

Data: 19, 20, 26 i 17 de junyLlocs: piscina d’estiu, pabelló El Quint.

Activitats: aquagym, decoració de samarretes, jocs aquàtics, jocs gegants, tatuatges de henna, ungles d’estiu, bany lliure, smoothies, pintxos de fruita, jocs gegants, wii, jocs de taula, home llop, concurs ultrastar, ping-pong, jocs d’aigua, decoració de xancletes, waterpolo, bàsquet rei de la pista, jugger, xapes.

Participació: 686 persones

Notes de premsa:

Galeria de fotos

cartel_a3

Tercera fase – Halloween

Data: 23, 24 i 31 d’octubre, 1 de novembre.Llocs: Centre Jove del Mercat, Casa sendra

Activitats: passatje del terror, gofres, “portavelas” de halloween, hama i minihama, ultrastar, xbox, wii, jocs de taula de terror, home llop, batuts i palets decorats, maquillatge de terror, peluixos amb calcetins, plantes vs. zombies,

Participació: 620 persones

Notes de premsa:

Galeria de fotos

cartel_a3

Mediació

Dins del projecte MislataON s’inclou també la campanya “Sexo, Drogas & Mediación”. En aquesta campanya l’equip de mediació, que es basa en l’educació entre iguals, s’encarrega de sensibilitzar e informar a les persones joves sobre temes realcionats amb l’ús i abús de l’alcohol i altres substàncies adictives. Per interactuar e intercanviar informació amb la gent es recorreix a una chicoteta enquesta sobre les causes del consum d’alcohol.

A la mateixa plaça major s’habilità un stand on es podíen trobar materials, fullets informatius, preservatius i un circuit al que s’utilitzen unes gafes alcovista, que simulen l’estat de la persona tras el consum d’alcohol, i amb elles poden ver com el cervell actua de forma més lenta i la capacitat de reacció es menor. A més es van col·locar botelles d’aigua, gots i un panell amb snacks en les zones típiques de botelló, tot acompanyat de missatges sobre els riscos de l’abús de l’alcohol. D’aquesta forma les persones joves que realitzaven botelló, tenien accés a informació i recursos per a fer un consum responsable sense la intervenció directa de cap mediadora.

Data: 4 de setembre

Lloc: Plaça major.

Torneig MislataON

Data: divendres i dissabtes del 2 d’octubre al 13 de novembreLloc: CEIP Amadeo Tortajada

Participació: 12 equips de 7 joves i 20 joves de públic de mitjana cada nit.

Galeria de fotos

cartel_a3