#SalvemMislataON


#SalvemosMislataON

L’associació juvenil Menys Graus, coneguda pel seu projecte d’oci alternatiu nocturn Mislata ON ha deixat de rebre finançament per part de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mislata.Aquest projecte, dut a terme per joves voluntàries formades en prevenció de conductes de risc, deixa de rebre en 2017 el finançament en forma de conveni que ha rebut els últims anys. Aquest fet provoca que l’associació ja no puga assumir el cost de les activitats que es realitzen de manera gratuïta per a la població jove de Mislata des de 2011, organitzades en 3 fases a l’any i amb els objectius de promoure un oci saludable, no consumista, i oferir una alternativa real de reducció i prevenció dels riscos associats a l’alcohol i altres drogues.

A més, la regidoria ha anunciat a l’associació que municipalitzen el servei de l’oci nocturn contractant a una empresa externa per a executar el projecte, assumint un cost molt major que l’import de l’anterior conveni.

Les conseqüències de la fi del finançament sumades a la creació d’un projecte municipal en la mateixa línia han provocat que l’associació no puga seguir avant amb Mislata ON, un projecte nascut de l’esforç i el treball d’un grup de joves voluntàries de Mislata que fa 6 anys va decidir embarcar-se en un projecte per a canviar el seu entorn.

Per tot açò hem decidit llançar la campanya #SalvemosMislataON amb la intenció de fer reflexionar a l’ajuntament de Mislata sobre la importància de recolzar el projecte i evitar la seua desaparició.

Manifest Recollida de signatures Infografies Fotos Videos Medis Suports rebuts #DesmintiendoABielsa

Si tu també vols recolzar la campanya pots enviar-nos el teu vídeo de suport o foto amb el hashtag #SalvemosMislataON a info@mislataon.org o pujar-la a les teues xarxes socials etiquetant a MislataON o Menys Graus. També pots signar el nostre -> ¡Signa!